Om AGORA-dagen

 

 

Onsdagen den 28 februari 2018 slås dörrarna upp för femtonde året i rad till Campus Helsingborgs största arbetsmarknadsdag, AGORA-dagen 2018! Det är en dag som bygger starka broar, skapar framgångsrika och starka relationer men framförallt uppfyller den drömmar för både nyfikna elever och förväntansfulla företag och organisationer.

AGORA-dagen är en dag då företag och organisationer får besöka Campus Helsingborg och träffa studenter från utbildningarna Service management och Strategisk kommunikation. En mängd företag och organisationer erbjuder denna dag Campus Helsingborgs studenter alltifrån praktikplatser, sommarjobb, jobb efter examen, traineeplatser eller förslag till examensarbete.

AGORA-dagen 2018 kommer bli en fullspäckad dag med många nya möjligheter där besökarna inte bara kan nätverka utan även kan gå på flertalet attraktiva aktiviteter såsom CV-granskning, workshops och lärorika föreläsningar. Mässan kommer att avslutas med en färgsprakande After Work på Radisson blu där elever, företag och organisationer som vill fortsätta att nätverka och etablera nya kontakter är hjärtligt välkomna.