Nyheter

En plats har öppnats upp i AGORA-dagens projektgrupp!

Posten som företags- och staffansvarig är vakant och ska tillsättas omgående. Postbeskrivning följer nedan. Ansökan skickas till projektledare@agoradagen.se, där du beskriver varför just du skulle passa för posten samt berättar lite om dig själv och vad du kan bidra med. Sista ansökningstillfället är måndagen den 21 oktober, klockan 23:59. Vid frågor maila ovanstående mailadress.

Företags- och staffansvarig
Huvuduppgiften som företags- och staffansvarig är att ta kontakt med företag till AGORA-dagen samt att ansvara för alla staffare före och under själva mässan. Just denna post kräver mycket ansvar och jobb, men kan samtidigt sägas vara den viktigaste i projektet. Förbered dig på att lägga ner mycket tid, arbete och engagemang under den kommande perioden. Helt ensam med uppgiften kommer du inte vara då du delar ansvaret för posten med ytterligare en person. Dessutom jobbar vi i ett nära team inom projektgruppen – en av de bidragande orsakerna till att arbetet med AGORA-dagen är så givande och roligt som det faktiskt är!

Under arbetet med AGORA-dagen kommer du knyta många värdefulla kontakter, både till företag och andra studenter. Om du inte vill missa denna chans rekommenderar vi att du söker så snart som möjligt!

Hitta oss på U2 på måndag!

Måndagen den 14 oktober har alla studenter på Service Management och Strategisk kommunikation möjlighet att komma med idéer på företag och gästföreläsare som de vill se på AGORA-dagen. I utbyte mot dessa idéer serverar projektgruppen gratis kaffe! Vi ses på U2 mellan klockan 10-13!

Det går även bra att fylla i intresseformuläret här nedan:

Vilka företag skulle du vilja se på AGORA-dagen 2014?

Vilka föreläsare skulle du vilja se på AGORA-dagen 2014?

bönor (kopia)

Nu söker vi fler engagerade personer och undrar därför om du vara med i AGORA-kampens projektgrupp!

AGORA-kampens projektledare har storslagna planer för AGORA-kampen 2014 och skulle behöva en skön projektgrupp för att ro det hela iland. Är du kreativ, påhittig och tycker det är kul att jobba i projekt? Intresserad av att knyta nya kontakter och träffa spännande företag?

Skriv lite om dig själv och maila det till agorakampen@agoradagen.se senast den 7 oktober!

 

Projektgruppen inför AGORA-dagen 2014 tillsatt!

Idag är projektgruppen inför AGORA-dagen 2014 tillsatt. Tack till alla som sökte, det har varit otroligt tufft att fatta ett beslut. Vi är ett härligt drivet gäng som tillsammans kommer skapa en fantastisk AGORA-dag 2014. Många timmars arbete ligger framför oss vilket vi ser väldigt mycket fram emot. Samtidigt tackar vi förra årets projektgrupp för en fantastisk välgjord mässa som kommer vara vår största inspirationskälla.

 

Postansvariga är:
Företag- och staffansvarig – Sofia Lindfors
Företag- och staffansvarig – Amanda Ebenstrand
Företag- och sponsoransvarig – Linus Kajander
Sponsoransvarig – Ebba Bergholm Cohen
Mässansvarig – Shira Cohen
Mässansvarig – Amanda Carlsson
Ekonomiansvarig – Linda Hanje
Bankettansvarig – Gry Nordström
Marknadsföring/tryck – Kajsa Ljungström
Marknadsföring/digital -Elin Sivard

 

Projekledare för AGORA-kampen:
Klara Lindgren & Johanna Lindgren

/Anna Hanerud, projektledare för AGORA-dagen 2014

Ansök senast tisdag 21/5!

Tack till alla som kom till informationsmötet igår den 16/5, riktigt kul att se er där och jag är nu mer taggad än någonsin!

För er som missade mötet, finns den mesta informationen under fliken ”Sök till projektgruppen 2014″, och finns det ytterligare frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till ”projekledare@agoradagen.se”.

 

Posterna som finns att söka är:

Företags- och Staffansvariga (2 poster)

Sponsoransvarig (1 post)

Sponsor- och företagsansvarig (1 post)

Ekonomi- och kvalitetsansvarig (1 post)

Bankettansvarig (1 post)

Mässansvarig (2 poster)

Kommunikation- och marknadsföringsansvariga (2 poster) En digital och en tryck.

Projektledare för Agora-kampen (1 post)

 

 

Frågor som togs upp på mötet var bland annat:

Får man föreslå en person som man vill vara med på de poster som har två tillsättningar?

- Svar: JA!

 

Kommer AGORA-dagen krocka med praktiken för studenter på strategisk kommunikation årskurs 2?

-Svar: Tidigare år har det inte varit några problem då praktiken är flexibel och de obligatoriska 8 veckorna lätt hinns med efter AGORA-dagen är över. Angående kursändringar väntar jag på svar om det kommer påverka deltagandet i projektgruppen för AGORA-dagen 2014.

 

Sök genom att skicka ett mail till projektledare@agoradagen.se där du berättar vem du är, vad du har gjort tidigare, varför du söker samt vilken/vilka poster du är intresserad av. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt viljan att göra AGORA-dagen 2014 till en fantastisk dag! Sista ansökningsdag är den 21/5.

 

Nu söker vi projektgrupp inför nästa års AGORA-dag!

Vill du engagera dig under din studietid? Ta chansen och sök till projektgruppen för AGORA-dagen 2014! AGORA-dagen är den största arbetsmarknadsdagen på Campus, den arrangeras för elfte året i rad och riktar sig till över 1000 elever! Det innebär att vi verkligen vill ha er som tycker det är roligt att arbeta i projektform och har engagemanget och viljan att göra AGORA-dagen 2014 till den bästa någonsin!

 

De poster vi söker är:
Företags- och Staffansvariga (2 poster)

Sponsoransvarig (1 post)

Sponsor- och företagsansvarig (1 post)

Ekonomi- och kvalitetsansvarig (1 post)

Bankettansvarig (1 post)

Mässansvarig (2 poster)

Kommunikation- och marknadsföringsansvariga (2 poster) En digital och en tryck.

Projektledare för Agora-kampen (1 post)

 

Vill du veta mer om vad AGORA-dagen är och vad posterna innebär?


Kom till vårt informationsmöte där du får träffa projektledaren för Agora-dagen 2014 samt förra årets projektledare. Mötet äger rum den 16 maj i U203 klockan 12:15 (ingen akademisk kvart).

 

Sök genom att skicka ett mail till projektledare@agoradagen.se där du berättar vem du är, vad du har gjort tidigare, varför du söker samt vilken/vilka poster du är intresserad av. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt viljan att göra Agora-dagen 2014 till en fantastisk dag! Sista ansökningsdag är den 21/5.

 

The AGORA-day 2014

 

Want to get involved in school beside your studies? Take a chance and be a part of the  project team for the AGORA-day 2014! The AGORA-day is the largest career fair on campus and it is arranged for the eleventh year in a row! It is the ideal extra activites to put on your resume. We are looking for people that enjoy working in a team and has the commitment and the will to make the AGORA-day 2014 the best ever!

 

The positions we are looking to fill are:

Corporate and Staff  (2 positions)

Sponsorship (1 position)

Sponsorship and corporate (1 positions)

Economy and quality  (1 position)

Banquet (1 positions)

Exhibition Manager (2 positions)

Communication and marketing managers (2 positions) One digital and one print.

Project manager for Agora- ”battle” (1 position)

 

Want to know more about what the AGORA-day is, and what the positions mean?

Come to our information session where you will meet the project manager for the Agora-days in 2014 and some of the members of last year’s project group. The meeting will take place on the 16th of  May in U203, 12:15 pm (no academic quarter).

 

Apply by sending an email to projektledare@agoradagen.se where you tell us who you are, what you’ve done in the past, why you are applying and what / which positions you want. Great emphasis is placed on characteristics and the desire to make the AGORA-day 2014 to an amazing day! Last chance to apply is monday, the 21st of May.

 

Intervju: H55

Intervju med Classe Widen som är en av personerna bakom H55 Event.

 

- Hej Classe! Eftersom vi fick använda H55 till vår staffest hade det varit kul att få veta lite mer om H55 och dess historia. Du kan väl berätta lite om H55 ursprung och när det byggdes?
- Hej, självklart kan jag göra det! H55-paviljongen är en unik byggnad i Helsingborg som har sitt ursprung i en av de tre paviljonger som ritades till Helsingborgsutställningen 1955, H55, av arkitekten Carl-Axel Acking.
Paviljongerna var under utställningen 1955 placerade tvärs över Parapeten i Norra hamnen, i öst-västlig riktning, med sina kortsidor ut mot sundet respektive in mot staden. Den längsgående övervången vilade på pelare ut över kajpromenaden. På så sätt kunde utställningsbesökare passera under byggnaderna.
De tre paviljongerna långsidor var klädda med vitlackerade plåtar, uppbrutna av fönstersektioner av varierad utformning. Övervåningarnas kortsidor var helt uppglasade, vilket gav riktade vyer mot staden i öster och Öresund i väster. Paviljongerna var utförda i enkla konstruktioner och efter utställningen monterades de ner.
Till H99-utställningen fann man rester av en av paviljongerna hos en skrothandlare. Med hjälp av originalritningarna av Tangram Arkitekter och det återfunna byggmaterialet kunde man uppföra en kopia av paviljongen.
Kopian kunde inte placeras på urspungsplatsen som sina föregångare. Istället valdes en plats nordöst om Restaurang Parapeten, den del som idag kallas Cityhamnens södra ände.

 
- Spännande, det hade jag ingen aning om! Vad används H55 till idag?
- Efter H99 hyrde staden ut den paviljongen till utställningar och konferenser. Idag är H55 en självklar mötesplatsbåde när det gäller fester, bröllop och konferenser. Med utsikt över både Helsingborg och Helsingör och ett glittrande Öresund som bakgrund är det svårt att hitta ett vackrare konferensställe.

 
- Där ser man! Det är inte alla lokaler som klarar både konferenser och bröllop. Finns det möjlighet att anpassa H55 efter behov?
- Absolut, H55 Paviljongen är en mycket flexibel lokal som kan rymma upp till 150 personer. Den kan delas upp i mindre delar och kan lätt möbleras till konferenssittning för grupper från 15 personer till 150 personer. I huset finns också ett rum med stor kyl, frys och diskmaskin. Paviljongen är även utrustad med en mycket bra ljud – och storbildsanläggning.

 
- Till sist, hur går man tillväga om man vill boka H55?
- Kontakta oss gärna på vår mail; h55.paviljongen@gmail.com eller på telefon 0709- 55 97 45 alternativt 0709 – 55 92 45. Vi inom H55 Event hjälper gärna till med att arrangera både fester och konferenser.

 

- Tack så mycket för att du tog dig tid att besvara våra frågor!
- Tack själv!

Nyheter i korthet

Nu har det officiella startskottet gått för nedräkningen till AGORA-dagen 2013! Igår på Pre-AGORA
bjöd vi på fika, delade ut vår fina katalog, öppnade upp för aktivitetsanmälan, sålde bankettbiljetter
och anordnade tävlingar, workshop och föreläsning. Det var många som tittade förbi, och vi hoppas
att Ni tyckte det var lika trevligt som vi gjorde!

 

Så vad händer nu fram till AGORA-dagen? Nästa vecka kommer vi sitta på U2 mellan kl 12-13 och
fortsätta sälja biljetter till banketten. På måndag kommer det även vara lite extra glamour, så missa
inte det! För Er som inte håller med om att cash is king finns även möjligheten att betala via internet
– mejla bankett@agoradagen.se för att få information och kontouppgifter.

 

Glöm inte heller att anmäla Er till de givande aktiviteterna som kommer vara under mässan. Ni kan
läsa mer och anmäla Er direkt här på hemsidan, eller skicka ett mejl till info@agoradagen.se.

 

Sist men inte minst – håll utkik på vår Facebooksida där de två sista videorna kommer presenteras
under den kommande veckan. Vi lovar att de är värda att se!

AGORA-dagens projektgrupp 2013

Nu är det endast en månad kvar till AGORA-dagen 2013! Vi i projektgruppen fixar och donar för fullt – och nu har vi även haft vårt första möte med våra fantastiska staffare. Vi skriver avtal, finslipar aktiviteter, bokar underhållning, kokar kaffe och går igenom alla detaljer för att 10-års jubileet av mässan ska bli så fenomenal det bara går. Vi har även börjat delge vilka spännande företag som kommer ställa ut på mässan, så glöm inte att titta in här på bloggen under den närmsta tiden.

 

Men vilka är då vi som sedan tidig höst jobbat för att förverkliga AGORA-dagen? Ni som varit riktigt nyfikna har kanske redan gått in och tittat efter, men för er andra har vi nu gjort en video för att presentera oss själva och vår post lite närmare.