AGORADAGEN 2016

Nyheter

Är Du en optimist som ser möjligheter i varje svårighet? eller är du kanske en kreativ idéespruta med känsla för utformning?

logga2017

Utlysning av projektposter till Agora–dagen 2017
– Nu söker vi just dig!

Startskottet för läsåret 2016/2017 har gått och så börjar även vårt arbete
med att skapa Campus Helsingborgs största arbetsmarknadsdag, AGORA-dagen 2017! Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill vara med och skapa en plattform mellan studenter och näringsliv där storslagna kontakter kan etableras.

Vi utlyser nu två poster, där vi söker: en sponsoransvarig och en marknadsföringsansvarig. Läs mer om de berörda posterna nedan:

Sponsoransvarig
Är du en optimist som ser möjligheter i varje svårighet? Då ska du söka posten som sponsoransvarig. Som sponsoransvarig får du inte vara rädd för att ta kontakt med nya människor och det är viktig att du som person är social, utåtriktad och positiv. En viktig egenskap hos dig som sponsoransvarig är att du är en problemlösare som ser möjligheter och inte problem. Din uppgift som sponsoransvarig är att hitta sponsorer som vill bidra med material såsom priser till tävlingar, dryck, transportmedel etc, både till event före och under själva Agora-dagen.

Marknadsföringsansvarig
Är du en kreativ idéespruta med känsla för utformning? Då ska du söka posten som marknadsföring – och kommunikationsansvarig. Som marknadsföring – och kommunikationsansvariga kommer du tillsammans med ytterligare en marknadsföringsansvarig att marknadsföra och kommunicera ut AGORA-dagen, där ni bland annat sköter alla affischer, logga, hemsida, sociala medier och kontakt med massmedia. Ni jobbar i ett nära samarbete där ni fungerar som bollplank och stöd för varandra. Samtidigt som kreativitet är väsentligt är ett sinne för planering nödvändigt för att kunna strukturera de olika arbetsuppgifterna och när respektive marknadsföringsdel ska lanseras. Tidigare erfarenhet av bland annat WordPress, Adobe Photoshop och InDesign är positivt.

Du söker genom att skicka ett mail till projektledare@agoradagen.se där du beskriver dig själv, vilken/vilka poster du söker och varför just du skulle passa för just den posten. Bifoga även ditt CV. Sista ansökningsdag är söndagen den 11/9 kl 23.59.

Tveka inte att söka till vad som garanterat kommer bli ett av dina roligaste år på campus Helsingborg! SÖK NU!

Projektgruppen AGORA-dagen 2016

Projektgruppen för AGORA-dagen 2016 är nu tillsatt. Det här är gruppen som kommer arbeta tillsammans under året för att förbereda en så bra dag som möjligt för er. search websites list . Alla önskemål och förslag inför AGORA-dagen välkomnas! Hoppas vi ses!

Från vänster övre raden: Bo Högberg, Josefine Holmberg, Jessica Hillborg, Lotta Angel, Ida Swahn, Céline Chauvet och Linus Håkansson.

Nedre raden: Johanna Hulth, Jessica Viksten, Jenny Nilsson och My Gummesson.