LÄR KÄNNA PROJEKTGRUPPEN – del 2

Posted on Posted in Uncategorized
14958973_723942864431541_1187146080_o

Näst på tur har vi våra fantastiska företags- och organisationsansvariga, Sara Wederbrand och Fanny Ahlberg.

”Vad var det som lockade er att söka till posterna som företags- och organisationsansvariga?”

Sara: – Då jag tyckte att AGORA-dagen var ett jättebra tillfälle att nätverka med olika företag ville jag själv vara en del av detta projekt. Eftersom jag tycker det är roligt att skapa nya kontakter såg jag detta som ett perfekt tillfälle till att söka till företags- och organisationsansvarig för att göra den här dagen så bra som möjligt för studenterna. Fanny: – För att kunna vara med och påverka att studenterna får träffa de företag de önskar träffa. Jag såg det som en rolig och utvecklande utmaning att ta mig an!

”Om ni utgår från ert ansvarsområde: vad är ert mål med mässan?”

Sara: – Att alla studenter ska känna att dom hittar företag som de tycker passar till deras utbildning samt att det finns företag som de kan tänkas vilja jobba hos i framtiden. Fanny: – Håller med! Samt att de företag som är där faktiskt ska kunna erbjuda studenterna något, så som extrajobb, tillsvidareanställning, internship etc.

”Vad är ett typiskt uttryck som Sara/Fanny brukar säga?”

Sara: – Fanny brukar säga/skriva ”det är lugnt” till typ allt. Hon är lugnet själv! Fanny: – Svår fråga… Men ett typiskt uttryck för Sara är nog ”ja men det löser vi”. Nu låter det som vi inte får någonting gjort, men det får vi kan jag lova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *