LÄR KÄNNA PROJEKTGRUPPEN – del 1

Posted on Posted in Uncategorized

14991297_1228455867221056_9188036331942321599_o

Det har nu blivit dags för er att lära känna oss i projektgruppen. En efter en, post efter post, kommer vi besvara tre snabba frågor. Först ut är vår fantastiska projektledare Denice Wijk!

”Vad har du för vision för Agora-dagen 2017?”

Du kan aldrig drömma för stort! Agora-dagen 2017 kommer vara en dag full av nya spännande möten som kommer generera nya och möjligheter både för studenterna och företagen. Jag vill att mässan ska agera verktyg för nyskapande karriärsbroar och nätverk mellan Näringsliv och Campus Helsingborg. Clark Jag vill att besökaren ska öppna dörrarna till Campus Helsingborg och känna förväntan och en känsla av WOW, den här dagen har något som passar mig! men jag vill såklart även att mässans besökare ska gå hem med ett leende på läpparna och känna sig glad efter en händelserik dag!
”Du har fått sätta ihop din egna projektgrupp som nu består av 12 personer. Vad var det viktigaste när du skulle sätta ihop gruppen?”
Med glädje kommer man längst oavsett, därför var det viktigt för mig att hitta människor med mycket energi och positivitet! Ambitiösa och drivna personer som inte ser svårigheten i en situation utan tror att allt är möjligt! Jag ville även hitta olika typer av människor som alla skulle komplettera varandra och bidra med olika styrkor! Jag är beredd att säga att jag hittat en projektgrupp som ingen annan!
”Hur startar du upp dagen på bästa sätt?”
 Med Ett glas mjölk framför Tilde och Peter på Nyhetsmorgon!
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *