LÄR KÄNNA PROJEKTGRUPPEN – del 3

Posted on Posted in Uncategorized

agnes

Denna veckan kickstartar vi med vår grymma Mäss- och aktivitetsansvarige Agnes Allgén.

”Vad innebär ditt vardagliga arbete med denna posten?”

– Det dagliga arbetet innebär en hel del fundering och kontakt med externa parter. Prisförhandling med föreläsare, bokning och planering av aktiviteter såsom speed dejting, cv-granskning och hemliga nyheter!

”Vad vill du att studenterna ska få ut av de aktiviteter som kommer att arrangeras på AGORA-dagen?”

– Jag vill dels att studenterna ska få möjlighet till att skapa nya relationer med företag dem är intresserade av. Jag vill även att dem ska utveckla sin självkänsla av att våga möta arbetsgivare och visa vilka de är.

”Du är ju engagerad i flera olika projekt och jobb så som Göteborgs Nation i Lund och andra extrajobb. Men hur tar du vara på dina lugna stunder i vardagen?”

– För de personer som känner mig så är det bekant att jag gärna vill vara med lite här och där och lyckas alltid klämma in något extra projekt eller mer plugg. Trots detta så måste jag erkänna att jag är världens serienörd! Tro de eller ej, men jag hade seriemarathon i söndags från dess att jag vaknade tills dess att jag somnade (undantag för mat och en promenad). Vill ni veta knepet för att lyckas? Effektivitet!! När du väl gör något så är det fullt fokus på den specifika aktiviteten och inget annat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *