LÄR KÄNNA PROJEKTGRUPPEN – del 5

Posted on Posted in Uncategorized
15133999_731591607000000_1094675245_o I måndags utlyste vi alla poster som du kan söka om du vill engagera dig som Staffare och mer info om det hittar du i ett inlägg längre ner på sidan! Passande nog hittar vi i dagens Presentation av projektgruppen, vår härliga Mäss- och Staffansvarige Hilda Wigh! ”Just nu är vi i alltså i full gång med att söka Staffare och vi hoppas få in ett gött gäng. Men vilken betydelse har dessa staffare för AGORA-dagen?”
– Åh, det hoppas jag med! Det ska bli så roligt! Staffarna har stor betydelse för AGORA-dagen! Utan dem hade vi i projektgruppen inte kunnat utföra mässan. Varje staffare har ett viktigt uppdrag där deras arbete har stor betydelse för kvaliteten på mässan. De finns till för utställarnas, föreläsarnas samt besökarnas förfogande under dagen och ser till att de har allt dem behöver. Alltså- en stor betydelse!
”Nu har vi kommit en bit på vägen med förberedelserna inför mässan och lärt känna varandra i gruppen och hur vi arbetar. Vad anser du är det bästa med Projektgruppen?”
– Åh, att vara med i en projektgrupp är bland det roligaste jag gjort. Vi har blivit som en liten familj under projektets gång och har alltid väldigt roligt tillsammans. Mellan allt planerande och diskuterande är det väldigt mycket skratt. Men det bästa förutom det är nog att vi alltid finns där för varandra om någon har något problem. . Man kan alltid vända sig till gruppen om man har fastnat i sitt egna arbete, bara behöver en grym åsikt om något eller lite pepp på vägen.
”Om du vann en miljon, vad hade du gjort av den?”
– Oj, då hade jag definitivt velat åka på ett äventyr! Jag hade rest till Australien och levt livet och sen åkt till Italien för all god mat! Sen hade jag nog sparat en del pengar för investeringar osv.
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *