LÄR KÄNNA PROJEKTGRUPPEN – del 6

Posted on Posted in Uncategorized
15152373_731590220333472_652202927_o Idag har vi med oss vår fantastiska och logiskt tänkande mäss- och logistikansvarige, Julia Clausson! ”Vilka är dina huvuduppgifter som mäss- och logistikansvarig?”
– Min största uppgift är att se till att mässan fungerar som den ska. Det innebär allt från att fästa den blå mässmattan i golvet så att ingen ramlar till att se till att alla företagsrepresentanter är mätta och nöjda med wi-fi uppkopplingen. Jag har också ett övergripande ansvar över mässans utformning, vilket är en utmaning då jag vill tillfredsställa både studenter och företag. Jag är även med och planerar PRE-Agora som kommer bli en perfekt uppvärmning inför Agora-Dagen, får verkligen inte missas!
”Detta är ju inte din första medverkan i projekt, du har ju även varit general för tandemstaffeten. Vad är det bästa med att jobba inom projekt?
Det bästa med att jobba med projekt är definitivt mötena med projektgruppen. Hade jag inte varit morgonmänniska hade jag ogillat att vara på Campus klockan 8 varje onsdag. Man lär sig något nytt varje gång och får chans att se saker från andras perspektiv och infallsvinklar och lära känna drivna personer. Det är helt fantastiskt att bolla idéer och samarbeta med andra som också vill göra Agora-dagen 2017 till den bästa någonsin. Även om det ibland ingår tidiga morgnar och utgången mjölk.
”Var ser du dig själv om 10 år?”
– Då är jag halvvägs till 60 och befinner mig troligen inte på ett försenat Öresundståg norr om Dösjebro. Förhoppningsvis är jag på ett arbete där jag trivs och utvecklas i en väldans fart. Det hade också varit kul att äga en vinkyl eller kanske en lägenhet med takbjälkar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *