LÄR KÄNNA PROJEKTGRUPPEN – del 7

Posted on Posted in Uncategorized
15233634_735659349926559_855778777_o Det är en ny vecka där vi ser fram emot nya möten och nya möjligheter. Idag stavas två av dem mötena Isabel och Jonathan som är våra energifyllda och grymma sponsoransvariga! “Vad är den största utmaningen med att vara sponsoransvarig för AGORA-dagen 2017?”
Isabel: – Det gäller att vara positiv och tålmodig. Vi brukar säga att 1 av 10 tänkbara sponsorer är positivt inställda till ett samarbete. Det blir alltså många förfrågningar! En annan utmaning är att hitta sponsorer som skiljer sig från varandra så att vi i slutändan får varierande produkter. Jonathan: – Den största utmaningen är att nå och förhoppningsvis överträffa våra mål. Vårt arbete ska ju både tilltala besökarna och följa projektgruppens plan samtidigt som sponsorernas förväntningar och krav måste bemötas på rätt sätt. Det gäller att hela tiden vara flexibel och anpassa sig till nya situationer. Det blir sällan som man tänkt sig då sponsorarbetet är beroende av många olika aktörer. Det är också uppgiftens tjusning.
“Vad var er första tanke när ni såg att ni två skulle dela på posten som sponsoransvarig?”
Isabel: – “Det är inte sant?!” Jag blev så himla glad. Jonathan är en riktigt härlig figur. Vi har väldigt kul ihop och dessutom kompletterar vi varandra väldigt bra. En positiv överraskning med andra ord. Jonathan: – Jag blev såklart glatt överraskad över att få jobba med Isabel. Hon sprider en skön stämning så det är alltid roligt att jobba tillsammans med henne. Isabel är full av energi och glöd, vilket behövs som sponsoransvarig för AGORA-dagen.
“Vilken informell roll tar Jonathan/Isabel i gruppen?”
Isabel: – Haha, jag är dirigenten och Jonathan spelar instrumenten. Jag vill strukturera och Jonathan driver projektet framåt. Tillsammans bildar vi härlig musik! Jonathan: – Isabel planerar och kommer med nya spännande idéer hela tiden. Hon tänker utanför boxen och kan ses som drivkraften bakom vårt sponsorarbete. Jag är mer resultatinriktad och sammanställer arbetet för att kunna koordinera det med resten av projektgruppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *