LÄR KÄNNA PROJEKTGRUPPEN – del 8

Posted on Posted in Uncategorized
15303875_737701873055640_2060657969_o Det börjar närma sig helg och vem passar inte bättre att presentera än vår egna festfixare och eventansvarige, Emma Ryberg! “Du som är eventansvarig, vilka event är det egentligen du planerar?”
Emma: – Mitt stora ansvarsområde är att planera AGORA-dagens after work som äger rum efter själva mässan. På after worken kommer både företag och studenterna som deltagit på mässan att komma. Här skall studenterna och näringslivet få ännu en chans att knyta kontakter, fast i en lite mer avslappnad miljö än på mässan! Tanken är att det skall bjudas på lite smått och gott och även lite underhållning, detta vill man alltså inte missa! Sedan är jag också med och planerar en Staffsittning samt Pre Agora, som är ett event som utspelar sig en tid innan mässan.
“Har du gjort några förändringar från tidigare år angående dem eventen?“
Emma: – Ja, jag har gjort lite förändringar inför after worken. Jag kan inte direkt avslöja vad kanske, men jag kan säga så mycket att after worken kommer vara i en ny lokal i år! Sen har vi även lite nytänkande idéer kring Pre Agora, vilket kommer bli ett grymt event.
“Om du skulle vara en kändis, vem skulle du vara och varför?”
Emma: – Hmm, svår fråga. Kanske Zara Larsson, inte för att jag hade velat sjunga eller så utan för att hon är så cool! Hon säger precis vad hon tycker och tänker och det gillar jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *