Föreläsare AGORA-dagen den 1:e mars!

Posted on Posted in Uncategorized

Björn Abild 10:30-11:30 IMG_0534

Björn har arbetat 20 år som VD på framgångsrika och kända företag i Sverige och är just nu VD för Hemtex.

Björn har en unik förmåga att sätta fingret på det som är viktigt på riktigt! På ett sätt som inspirerar och engagerar. Han gör det enkelt. . Teori blir ACTION! Hans goda råd är lika användbara för chefer och ledare som för dig i det privata livet. Björns föreläsning handlar om sunt förnuft hämtat från hans 20 år som VD. Det som man inte lär sig i skolan. Du kommer få en hel del tips som är bra att ha när du ska ut i näringslivet.  

   

1200Daniel Redgert 12:00 – 13:00

Daniel arbetar som PR-chef för Perfect Day och driver intervjupodden Tankar med!

Daniels föreläsning handlar om hur han på ett otraditionellt sätt tog sig, utan några vidare förutsättningar, från pojkrummet i Västerås till den innersta kretsen i Stockholms så kallade medieelit där han idag lever och verkar. En resa fylld av drömmar, fylla, hårt arbete och några Schulmans.
 

Mikael Genberg 13:30 –Genberg på månen 14:30

Mikael; Med mod och passion är det omöjliga möjligt!  Mikael har en bakgrund som konstnär, men har under den senare tiden skapat sig ett namn genom sina extraordinära hotellprojekt. Har ni hört talas om undervattenshotellet eller huset på månen? Inte, kom då och lyssna på Mikael och låt dig inspireras av en entreprenör som är inte är rädd för att göra idéer till verklighet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *