AGORADAGEN 2016

Sponsring

 

Är Ni intresserade av att stödja AGORA-dagen eller delta på mässan som en av våra Sponsorer?

AGORA-dagen är det största eventet på Campus Helsingborg och som sponsorer kommer Ni att synas mest av alla företag – både inför studenter och de 40-tal företag som ställer ut på mässan. Det är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra er bland framtidens kollegor och andra företag i regionen!

 

Vi söker företag som kan tänka sig att synas som Guld-, Silver- eller Bronssponsorer. Vi söker även företag som vill bidra till att sponsra mässan med exempelvis tävlingspriser.

 

Som Guldsponsor söker vi ett företag som vill få allra flest och bäst tillfällen att marknadsföra sig på! Företaget får den bästa monterplatsen där alla studenterna strömmar förbi samt hela baksidan på vår katalog. Guldsponsorn får även möjligheten att ha dubbelt så många representanter närvarande på både AGORA-dagen och den avslutande banketten.

 

Som Silversponsorer söker vi två företag som vill ha många tillfällen att marknadsföra sig på gentemot studenter och andra företag. De två företag som blir AGORA-dagens Silversponsorer kommer bland annat att få en hel sida var i vår katalog samt givetvis två av dem bästa plasterna inom sponsorområdet.

 

Som Bronssponsorer söker vi tre företag som också vill ta chansen att marknadsföra sig lite extra. Dessa tre företag kommer få monterplatser på sponsorområdet som är det mest attraktiva stället att stå på under AGORA-dagen.

 

Vi hoppas att vi tillsammans med Er kan göra AGORA-dagen så fantastisk och givande som möjligt!

För prisuppgifter och intresseanmälan kontakta Lotta Angel på sponsring@agoradagen.se

Tveka inte att höra av Er vid frågor eller synpunkter!