AGORADAGEN 2016

Karriärcoaching

Karriärcoaching

Vill du få möjlighet att diskutera din framtida karriär? Vill du ha tips på hur du når dina mål? Under AGORA-dagen får du chansen att boka in en tid hos en av våra karriärcoacher som förhoppningsvis kan hjälpa dig hitta svar på dina frågor!

Anmälan öppnar den 12 februari på Pre-Agora och sker personligen på U2 till projektgruppen. För att kunna delta i någon av aktiviteterna måste man vara medlem i samhällsvetarkåren.

Nedan kan du läsa om de karriärcoacher ni har möjlighet att träffa den 25:e februari!

 


Kristina Ahnström
Konsult åt GOOD FORTUNE och driver även bolaget Kreatina Personlig Coaching
Certifierad coach, Internationell Certifierad Lifeyogateacher

Var är du nu? Vad är din dröm? Vad är det som hindrar dig från att komma dit? Vad är dina unika egenskaper, kompetenser och erfarenheter? Har du tänkt på att vad bra det är att du är du? Du är en tillgång för företagen, du har kunskap om den senaste forskningen som du fått från din utbildning. Det är du som gör att utvecklingen går framåt. Hur kan du visa hela dig, dina tillgångar? Jag finns här för dig, jag har lång erfarenhet att arbeta med människor att hjälpa dem att nå sina mål och må bra under resans gång. Öppna upp för nya möjligheter och väcka tankar. Arbetar med det dagligen i Helsingborg på Mindpark, Lund och Malmö på MINC. Älskar mitt jobb! Jag är nyfiken och ställer frågor, blir lika glad som du när du lyckas! Att ständigt utvecklas och våga tro på det som är viktigt har alltid varit min drivkraft. Jag har fil.kand. i psykologi och jag vet hur det känns att gå en bred utbildning och utmaningen att hitta min väg och arbeta inom det området. Våga sälja in sig till det och få jobbet. Göra det på det sättet som är du! Jag vill att du ska nå dina mål! Vill du träffa mig? Certifierad coach, Internationell Certifierad Lifeyogateacher som vill att du ska må så bra som möjligt och vara lycklig över att du är du och komma dit du vill, vara ledare i ditt liv! Ta klivet fram! Gå från tanke till handling.

Mobilnummer: 070-7876850
Mejladress: kristina@kreatina.se
Hemsida: www.kreatina.se

 

AGORAdagen agora

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barbara Wennheden

Partner och Seniorkonsult
Ledarutveckling och Karriärutveckling
Arbetslivsrådgivare / ICF Certifierad PCC Coach

Barbara Wennheden är professionell coach och en av grundarna av iTURN. Hon har en mångårig yrkeserfarenhet som chef, ledare och specialist inom HR-området. Ett av Barbaras ansvarsområden har varit urval och rekrytering, kompetens- och karriärutveckling av chefer och medarbetare på både grupp- och individnivå, utarbetande av strategier och mål samt utveckling av rutiner för effektivare arbetssätt. Hon har dessutom erfarenhet av försäljning på både strategisk och operativ nivå. Barbara är ICF certifierad PCC Coach och med sitt öppna förhållningssätt inspirerar hon både individer och grupper att hitta de drivkrafter som kommer föra dem mot sina personliga och yrkesmässiga mål.

”När människor står inför förändring eller utveckling inom karriär och ledarskap vänder man sig till oss på iTURN. Vi tror på människors kapacitet. Vi tror också på enkelhet. Vi vet att alla kan och vill – under rätt förutsättningar och med de rätta verktygen blir det dessutom enkelt att arbeta mot de uppsatta målen – både på organisationsnivå och på individnivå.

Om du som student tänker strategiskt så kan du redan under studietiden börja skapa förutsättningar för det som komma skall då du skall ge dig ut i arbetslivet och göra precis det där som du har drömt om att göra.”

iTURN AB, Turning Torso, 211 15 Malmö
Mobilnummer: +46 730 77 49 03
Mejladress: barbara.wennheden@iturnab.se
Hemsida: www.iturnab.se

 


Gunilla Avodin
Partner och Seniorkonsult
Ledarutveckling och Karriärutveckling
Arbetslivsrådgivare / ICF Certifierad ACC Coach

Gunilla Avodin är professionell ICF-certifierad Coach och delägare i iTURN. Hon har en gedigen erfarenhet från bank- & finanssektorn och har haft olika befattningar i sitt yrkesliv – allt från privatmarknadschef till säljare. Hon har internationell erfarenhet och drivs av utveckling av både individer, grupper och organisationer. Gunilla har karriärcoachat sedan 2009 och idag coachar hon främst ledare och specialister. Hon har mött människor med skiftande arbetslivserfarenheter och olika karriärmål. Med coaching som sitt främsta verktyg stöttar och inspirerar hon dem att identifiera sina resurser samt bygga upp ett självförtroende och en inre stryka för att kunna ta ett personligt ansvar för sin framtid.

”iTURN förser dig med enkla modeller som du kan använda redan efter vårt första möte. Då kan du använda uttryck som inte bara gör intryck utan även avtryck. Vi tror på att det ska vara kul och enkelt att arbeta mot framtida mål.

Låt oss göra det tillsammans!”

iTURN AB, Turning Torso, 211 15 Malmö
Mobilnummer: +46 705 45 78 59
Mejladress: gunilla.avodin@iturnab.se
Hemsida: www.iturnab.se