Guldsponsor

Vill ditt företag synas lite extra på AGORA-dagen?  

Tveka inte på att höra av dig till oss.  

Mail: Foretag@agoradagen.se  

Fler utställande företag och organisationer 2019

Erbjuder studenterna:
Extrajobb, Heltidsjobb, Sommarjobb, Traineejobb, Praktik.

Adecco

Adecco är världens ledande leverantör av HR-lösningar. Med över 5700 kontor i mer än 60 länder runt om i världen erbjuder Adecco ett brett utbud av tjänster. De tjänster som erbjuds delas in i huvudkategorier av personaluthyrning, rekrytering, outsourcing och konsulttjänster. I Sverige är Adecco ett auktoriserat bemanningsföretag med ca 50 kontor och ca 5000 anställda.

Erbjuder studenterna:
Extrajobb, heltidsjobb, sommarjobb

Apple

The Apple Store is a retail environment like no other - uniquely focused on delivering amazing customer experiences. And we’re looking for incredible individuals to connect consumers and businesses to our amazing products. Apple Store employees are unique individuals whose varied talents and experience bring value to the way there connect people with Apple. So whether you’re analytical or creative, tech savvy or a people person, the Apple Store provides an ideal opportunity to challenge yourself.

Erbjuder studenterna: Extrajobb, heltidsjobb, sommarjobb

Bergendahls

Bergendahls är ett av landets största familjeägda företag. Vi bedriver verksamhet inom detaljhandel och dagligvaror i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland genom våra helägda varumärken City Gross, Glitter, Granit och EKO i Sverige, Norge. Med över 40 City Gross-butiker, 180 Glitter-butiker, 25 Granit och 5 EKO, ett nära samarbete med Den Svenska Matrebellen, MatÖppet och MatHem samt en växande e-handel har vi en stark position i de branscher vi verkar. Vår 96-åriga historia startade i Hässleholm där bergendahls Food fortfarande har huvudkontor och lager med 700 medarbetare. Företaget präglas av entreprenörskap, starka värderingar och en unik företagskultur med ett långsiktigt engagemang hos våra ägare och medarbetare. Detta är nyckeln till våra framgångar genom åren.

Erbjuder studenterna:
Traineeplats

Familjen Helsingborg

Vi i Familjen Helsingborg spår en spännande framtid och sätter utveckling i fokus. Hos oss arbetar du med kvalificerade uppdrag samtidigt som du får personlig utveckling och ett brett nätverk. Som trainee i Familjen Helsingborg kommer du att få värdefulla utbildningsdagar inom projektledning, presentationsteknik och samtalsteknik för att utveckla ditt ledarskap. Tillsammans med dina traineekollegor kommer du dessutom att få träffa ledning, politiker och specialister på studiebesök i Familjen Helsingborgs kommuner och därmed fördjupa dina kunskaper i offentlig sektor.

Erbjuder studenterna:
Extrajobb, sommarjobb. Eventuellt heltidsjobb.

Folksam

Ett jobb i Folksamgruppen ger möjlighet att vara med på en spännande och utmanande förändringsresa! Med en bred verksamhet och flera intressanta jobb kan vi erbjuda många karriärmöjligheter. Vi söker dig som är engagerad och personlig och vill ta ansvar för det våra kunder bryr sig om. Vi är 3900 medarbetare som jobbar tillsammans för att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nästan varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare.

Erbjuder studenterna: Extrajobb, sommarjobb, praktik, examensarbete

Helsingborgs Hamn

23 000 ton gods och 20 000 passagerare om dagen. Människor och gods med en gemensam nämnare. Helsingborgs Hamn. En hamn som växer och satsar för framtiden i en alltmer globaliserad Öresundsregion. Och du kan vara säker. Idag har du använt eller ätit något som har passerat Helsingborgs Hamn, en av Sveriges största färjehamnar, en containerspecialist och en nationellt prioriterad logistisk knutpunkt. Här erbjuds rederier, transportörer och speditörer en attraktiv infrastruktur med effektiva tåg-, väg- och sjöförbindelser. 12 000 arbetstillfällen är direkt eller indirekt beroende av verksamheten. Och det går bra nu. Hamnen utvecklar, planerar och investerar för fortsatt expansion.

Erbjuder studenterna:
Extrajobb, sommarjobb, ev. praktikplats och examensarbete

Helsingborgshem

Helsingborgshem är ett bostadsföretag med ca 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. Vi är mer än en hyresvärd. Vi strävar efter att utveckla bostäder, boendemiljöer, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Våra medarbetare brinner för hela stadens välmående och vill genom ett öppet och aktivt förhållningssätt möta våra kunders drömmar om livet hemma. Tillsammans gör vi Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i för en mångfald av människor. Hos oss får du vara med och göra skillnad!

Erbjuder studenterna:
sommarjobb, examensarbete, framtida anställningsmöjligheter

Kloosterboer

Kloosterboer utvecklar och tillhandahåller innovativa och hållbara logistiklösningar för livsmedel genom hela kyl- och fryskedjan. Vi har ca 700 anställda i världen och ca 50 i Bjuv. Där har vi ett modernt helautomatiserat fryslager som är norra Europas största, är 38 m högt, rymmer ca 440 000 kubikmeter frysta varor och har en kapacitet att årligen lasta 550 000 pallar in och ut från lagret.

Erbjuder studenterna möjlighet till:
Extrajobb, heltidsjobb, sommarjobb, praktik, traineejobb, examensarbete

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels Group har utmanat hotellbranschen i över 25år och har nu vuxit till att bli Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkoncerner. Med 200 hotell, i 6 länder och med 16 000 medarbetare från över 170 olika länder så är vi en aktör som leder utvecklingen i branschen. Vi är allt annat än genomsnittliga - är du?

Erbjuder studenterna:
Extrajobb, Traineejobb, Sommarjobb, Examensarbete.

Nowaste Logistics AB

Nowaste Logistics tillhandahåller skräddarsydda logistiklösningar inom flera olika branscher och segment. Allt ifrån färskvaror till järnvaror, möbler och kläder. Med ett stort kunnande och lång erfarenhet inom logistik kan vi erbjuda helhetslösningar som en av branschens vassaste tredjepartlogistiker. Vi är ett värderingsstyrt företag med kärnkompetens inom automation, IT och personal.

Vi arbtar aktivt med att utbilda samtliga medarbetare om betydelsen och förståelse om vår värdegrund. Vi har enbart egna anställda för att leva upp till våra värderingar och det vi lovar våra partners.

Erbjuder studenterna:
Extrajobb, Sommarjobb.

Retail Staffing Sweden AB

Vi är ett bemanningsföretag som är nischade inom detaljhandeln. Vi gör upp pooler med extrapersonal för våra olika kunder inom retail och hyr ut butikspersonal vid behov. Vi har pooler för våra olika kunder i Stockholm, Göteborg, Skåne och Linköping/Norrköping.

Unionen

Var vill du jobba efter examen? Ett medlemskap i Unionen Student kostar bara 100 kr och ger dig stöd hela vägen till drömjobbet. När du pluggar stöttar vi dig med förmånliga rabatter, stipendier och ger dig chansen att delta på utvecklande seminarier om allt från ledarskap till karriär och hälsa.

När det är dags att ta steget ut i arbetslivet ger vi dig expertkunskap kring löner och villkor, vässar  ditt cv och hjälper dig på vägen med ett unikt kontaktnät på några av Sveriges populäraste arbetsplatser. Allt för bara 100 kronor hela studietiden.

Läs mer på unionen.se/student och bli medlem idag!

Erbjuder studenterna:
Heltidsjobb, Extrajobb, Sommarjobb

Campus Webbyrå

Student Network grundades 2011 av Anna Rydberg och Karsten Deppert. Båda har examinerats från Lunds Universitet, Campus Helsingborg och har en stark förankring i regionen. 2016 skapades utvecklingen Campus Webbyrå för att ytterligare fokusera på skapandet av hemsidor. 

Grunden till företaget bygger på nyttan att skapa värdefulla arbeten för studenter under deras studietid och ett behov från näringslivet att få in kompetens och drivkraft i sina organisationer. Affärsidén baseras därför på ett kunskapsutbyte mellan dessa arenor. Vår vision är att Campus Helsingborgs studenter har en naturlig roll i näringslivet under och efter sin utbildning. Vårt långsiktiga mål är därmed att studenterna stannar kvar i Helsingborgsregionen även efter de tagit examen.

Erbjuder studenterna:
Heltidsjobb och praktik

Tesla

Tesla’s mission is to accelerate the world’s transition to sustainable energy.

Tesla was founded in 2003 by a group of engineers who wanted to prove that people didn’t need to compromise to drive electric – that electric vehicles can be better, quicker and more fun to drive than gasoline cars. Today, Tesla builds not only all-electric vehicles but also infinitely scalable clean energy generation and storage products. Tesla believe the faster the world stops relying on fossil fuels and moves toward a zero-emission future, the better.

Erbjuder studenterna:
extrajobb, heltidsjobb.

CarTrawler

CarTrawler is the world’s leading B2B travel technology company. If you have ever booked a flight online, and then seen the option to book car rental - that was probably us! CarTrawler is number 1 in the market because we deliver long term value to all our partners by providing them with a single technology platform and personalised solution.

Glion & Les Roches

Glion Institute of higher education och deras systerskola Les Roches i Schweiz räknas som två av världens bästa skolor inom Hospitality Management. Programmen på Glion och Les Roches ger studenterna de bästa kvalifikationer och kunskaper som krävs för att kunna arbeta internationellt inom Service Management. Universiteten har en framgångsrik mix av teoretisk och praktisk undervisning och innefattar även praktikperioder på erkända hotell, restauranger och andra relevanta institutioner och lägger också stor vikt vid personlig kontakt mellan elever och lärare. På båda skolorna kan du läsa hela Bachelor degrees, Study Abroad terminer och Masters/MBAs.

Glion Webbsida                 Les Roches Webbsida

Erbjuder studenterna:
Sommarjobb, anställning, extrajobb, examensarbete, etc.

IKEA

IKEA består av en rad olika företag som är verksamma såväl nationellt som internationellt. Förutom den del av IKEA som tillhandahåller varuhusen runt om i världen, finns verksamheter inom tex prisutveckling, logistik, transport, produktion osv. Läs mer om våra lediga tjänster på www.IKEA.se/jobb

Erbjuder studenterna:
Extrajobb, medlemskap

Jusek

Jusek är ett fackförbund för akademiker. Vi är experter på just din karriär. Med nätverk, event och rådgivning stärker vi dig i din karriär. Bli medlem idag!

Erbjuder studenterna:
Extrajobb, sommarjobb, traineejobb

JYSK

JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer "allt till hemmet" och som ägs av dess ursprungliga grundare, Lars Larsen, känd i hela Danmark som landets ledande affärsman som alltid har "ett bra erbjudande".

Idag omfattar JYSK-koncernen 2.500 butiker i följande 49 länder världen över. I Sverige finns det 137 butiker och fler planeras att öppna.

Erbjuder studenterna:
Extrajobb, sommarjobb

Kulla Bemanning

Vi söker vardagshjältar som vill göra skillnad för äldre personer och personer med funktionsnedsättning. Vi kan erbjuda allt från längre vikariat till uppdrag som du kan ha utöver studier eller annat arbete.

Utmana dig själv!

Jobba som personlig assistent, undersköterska, vårdbiträde, boendestödjare, handledare för daglig verksamhet, ledsagare, kontaktperson och avlösare.

Erbjuder studenterna:
Extrajobb, Heltidsjobb.

Länsförsäkringar Skåne

Länsförsäkringar Skåne är lite annorlunda. Vi ägs nämligen av våra kunder. Varje gång vi har kontakt med en kund så pratar vi också med en av våra ägare. Det ställer lite högre krav än vanligt, men det är också det som gör det så roligt. Länsförsäkringar Skåne är försäkringsbolag, bank, och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Vi erbjuder ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. Vi ökar tryggheten för över 450 000 kunder och allt fler upptäcker fördelarna med att samla sin ekonomi och sina försäkringar hos oss.

Erbjuder studenterna:
Praktik, Examensarbete

Nyföretagarcentrum

Nyföretagarcentrum stöttar & coachar dig, före - under och efter startfasen av ditt företag. Vi diskuterar din affärsidé, marknadsföring, budget m.m. och ser till att du är väl förberedd för livet som egenföretagare.

Erbjuder studenterna:
Extrajobb, heltidsjobb, sommarjobb

PerformIQ

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet! Det är PerformIQ!

Erbjuder studenterna:
Diverse karriärtjänster

Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har cirka 190 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak: Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv.

Som student kan du bli medlem i Vision för bara 100 kronor under hela studietiden. Då ingår bland annat kontakter med arbetslivet, karriärtjänster och möjlighet att söka stipendier.

Erbjuder studenterna:
Heltidsjobb, praktik, examensarbete

Boxon

Boxon är ett internationellt bolag som erbjuder förpacknings- och märkningslösningar för både små och stora, komplexa behov.

Erbjuder studenterna:
Heltidsjobb, deltidsjobb, praktik, examensarbete

Helsingborgs FN-förening

Vi gör skillnad. Vi skapar en bättre värld genom att varje dag arbeta för fred, utveckling och mänskliga rättigheter. Vi är en ideell organisation och en svensk folkrörelse. Lokalt, nationellt och internationellt arbetar vi med att föra samman individer och organisationer i ett gemensamt arbete för en bättre värld och för ett starkare och bättre Förenta Nationerna. Tillsammans gör vi skillnad för miljön, för människor i utvecklingsländer så väl som lokalt. Våra medlemmar är organiserade i lokalföreningar och distrikt, förbundets kansli är beläget i Stockholm. Vi är dessutom en paraplyorganisation för 84 riksorganisationer som är anslutna till oss som ett stöd för FN-tanken. Varje år erbjuder vi spännande praktikplatser på vårt kansli i Stockholm, samt internationella praktikplatser på våra systerförbund runt om i världen. Läs mer på www.fn.se/helsingborg och här

IM

IM, Individuell Människohjälp, är en ideell organisation som arbetar med bistånd, rättvis handel och ömsesidig integration. I Sverige kan du engagera dig för ömsesidig integration och bara i Helsingborg driver vi fyra verksamheter. Är du intresserad av idrott och fritidsliv? Engagera dig i våra projekt Aktiv Fritid eller Move It! Vill du bli en i teamet som ger rådgivning till människor som behöver stöd och vägledning för att ta sig vidare i samhället? Engagera dig i RådRum! Är du en fena på att hänga med barn? Då kanske syskongruppen passar dig perfekt. För att lära dig mer om vad vi gör i Helsingborg, välkommen till vår monter på Agora-dagen! Du kan också läsa mer om oss här

Erbjuder studenterna:
Extrajobb, heltidsjobb, sommarjobb, praktik

Academic Work

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering av studenter och akademiker i början av sina karriärer. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på. Vi har verksamhet i sex länder och förmedlar över 16 000 jobb per år och har nöjdast kunder i branschen sedan 2011 enligt Svensk Kvalitetsindex. Vi vänder oss till dig som studerar eller är akademiker med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Genom oss kan du få utvecklande arbete inom olika branscher, knyta viktiga kontakter inför framtiden och få en bra start på din karriär.

Erbjuder studenterna:
trainee-jobb utomlands, sommarjobb, volontär, praktik utomlands

Aiesec

AIESEC is a global platform for young people to explore and develop their leadership potential. We are a non-political, independent, non-profit organisation run by students and recent graduates. We offer international exchanges such as volunteering placements and paid internships in over 122 countries and territories. Since we were founded, we have engaged and developed over 1,000,000 young people

Erbjuder studenterna:
Extrajobb, heltidsjobb

Lunicore

Lunicore är ett av Nordens främsta och största studentdrivna konsultbolag. Med Lunds Universitet i ryggen arbetar vi med att stärka företag, organisationer och offentlig sektor med den senaste kunskapen från universitetet. Genom att inför varje projekt samla drivna studenter i dynamiska team med tvärvetenskapliga kompetenser är vi den främsta länken mellan universitetsvärlden och näringslivet. Hos oss erbjuds du som student möjligheten att få praktisk erfarenhet redan innan din examen. Du får också möjligheten att bygga ett värdefullt kontaktnät inför framtiden. Vi växer och söker nya medarbetare! Alla tjänster annonseras på vår hemsida.

MIH Student

MiH Student är den självklara länken till näringslivet för yngre med karriärsdrömmar!

Vi erbjuder career nights, networkingevent, mentorsprogram och frukostklubbar för att DU ska få chans att knyta värdefulla kontakter med näringslivet.

Följ oss på sociala medier och håll dig uppdaterad om vad som händer på MiH Student! www.facebook.com/mihstudent

Röda Korset Ungdomsförbundet

Vi är den unga organisationen för dig som vill göra skillnad

Som ett av få Ungdomsförbund driver vi varje dag breda sociala verksamheter för de som behöver oss mest. Vi finns i barn och ungas vardag, med frukostklubbar på morgnarna och läxhjälp, kompisgrupper och anonyma chattkompisar på eftermiddagar och kvällar.

Venture Cup

Venture Cup är en tävling som man deltar i med en affärsidé. Genom processen får man feedback, utveccklas och kan vinna upp till 500.000 kr.

Erbjuder studenterna:
Heltidsjobb, sommarjobb

VentureLab

VentureLab hjälper studenter att förverkliga sina idéer och skapa sin framtid. Som en del av LU erbjuder vi gratis inspirationsevent, inkubatorsplats och affärsrådgivning!